KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 30 Mayıs 2015, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 892 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Tenis Spor Kulübü Yaz Okulunu açıyor

Lüleburgaz Tenis Spor Kulübü 15 Haziran 2015 tarihi itibarı ile yaz okulunu haftanın altı günü değişik yaş gruplarında çalışmalarına Devlet Su İşleri İlçe Müdürlüğü’nde başladı.
Lüleburgaz Tenis Spor Kulübü Yaz Okulunu açıyor

Tenis Kulübü Başkanı Enver Ordukaya “Amacımız dar ve kısıtlı imkanlar dahilinde İlçemizde bu sporu sevdirmek, yaygınlaştırmak ve başarılı olabilecek sporcuları yaz okulundan çıkartıp ulusal turnuvalara hazırlamak olacaktır. Tenis Federasyonu’na kayıtlı şuan itibarı ile 35 lisanslı sporcumuz var. Bunların 15’i ulusal turnuvalara katılmakla birlikte İlçemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımız bulunmaktadır.

Hedeflerimiz arasında ileriki dönem içerisinde kulüp olarak okullarla işbirliği içine girerek hem okul içi faaliyetleri arttırmak hem de başarılı olabilecek sporcuları bünyemize almak istiyoruz. Burada tek eksiğimiz tesisimiz olmamasıdır. Bunun da yakın zamanda hallolacağını düşünüyoruz ve bekliyoruz” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek