Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 29 Mayıs 2015, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 964 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

4. Tarım Fuarı kapıları açtı

Lüleburgaz Belediyesi ve Renkli Fuarcılık işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen "4.Trakya Hayvancılık Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı" gerçekleştirilen açılış töreni ile açıldı.
4. Tarım Fuarı kapıları açtı

Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleştirilen açılışa Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Kırklareli İli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Demircan, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

110 firma ve 500'ün üzerinde marka ve ürünün yer aldığı 4. Trakya Hayvancılık Fuarı'nın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emin Halebak, fuarın tüm Trakya'ya hayırlı olmasını diledi. Halebak “ Lüleburgaz'da yıllardan bu yana tarım ve hayvancılık fuarlarını yapıyoruz. İlk strateji planımızı yaptığımız 2002 yılında maddelerimizden bir tanesi Lüleburgaz'ın potansiyelinden süt ve hayvancılığın gelecekte önemli bir yer alabileceğini öngörmüştük. Bu bağlamda birçok kooperatif birlik oluştu, Ziraat Odalarımız işe çok daha farklı bir şekilde bakmaya başladı. Sonuç olarak yaşadığımız topraklar olağanüstü verimli topraklar ve en önemlisi değişimi kavrayabilen, zamana ayak uydurabilen insanlarımız var. O nedenle fuarlarımızın bizlerin ayağına geliyor olması yeniliklerin takip edilebilmesi için çok önemlidir. Fuarın tüm Trakya halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Fuara katılan firmalar ve  ürünleri gezildi.

Fuar, 31 Mayıs tarihinde sona erecek.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek