Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Mayıs 2015, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 843 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okulda olması gerekirken dileniyorlar

Lüleburgaz’da son yıllarda sayıları hızla çoğalan dilencilerin yaş ortalaması da düştü. Özellikle Cuma günleri Sokullu Camii’ni mesken tutan dilenciler vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor.
Okulda olması gerekirken dileniyorlar

Dükkanları tek tek gezen, iki kişi konuşurken aralarına girip para isteyen dilenciler para alamadıklarında da beddua etmeyi ihmal etmiyorlar.

Dilencilerin son yıllarda yaşlarının da düştüğünü belirten vatandaşlar; “Okulda olması gereken çocuklar dileniyor. Yetkililer bunları görmüyor. Bu çocuklara para verilmemesi gerekir. Eğer para verildiği taktirde başka çocuklarda bunları örnek alıp dilenmeye devam edecekler.” Diyerek tepkilerini dile getiriyor.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek