Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Mayıs 2015, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA 80. Yıldaydı

TEMA Eğitim Programı kapsamında; TEMA etkinliği olarak 80.Yıl Ortaokul Öğretmeni Filiz Meriç Yıldırım ve TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Vicdan Aladağ tarafından Orman Fidanlık Müdürlüğüne gezi düzenlendi.
TEMA 80. Yıldaydı

Yapılan gezide fidan üretim sahaları gezildi, çalışmalar ile ilgili olarak Müdür Yardımcısı Nihan İnan tarafından bilgi verildi. Çalışmalar yerinde gözlendi. Öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

 

 Daha sonra etkinliğe katılan öğrenciler piknik yaptılar. Piknikten sonra öğrenciler güzel bir gün geçirmenin keyfi ile okullarına döndü.

 

Okul Müdürü Orhan Ergül okulunda TEMA etkinliklerinin yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

    Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek