Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Mayıs 2015, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1139 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RAM’ın Yılsonu etkinliği muhteşemdi

Lüleburgaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladıkları yılsonu gecesi unutulmaz anların yaşanmasına neden oldu.
RAM’ın Yılsonu etkinliği muhteşemdi

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim müdürü Nedim Çetin, bazı Okul Müdürleri veli vpe öğrencilerden oluşan kalabalık bir katılım oldu.

Yeryüzü Melekleri hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle Halk Eğitim merkezi Gençlik Salonu’nu dolduran velilere unutulmaz saatler yaşattılar.

Okul Müdürü Mustafa Yücel Bilgiç yaptığı açılış konuşmasında özel öğrencilerin Merkezlerinde kendilerini tanıma imkanı bulup sosyalleştiklerini ve insanların da onları gördükçe daha duyarlı hale geldiklerini söyledi. Tüm öğretmen ve öğrencilerini gösteri için kutlayıp misafirlere eğlenceli bir gece diledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Uzunlar da yaptığı duygusal konuşmada RAM yöneticileri ve öğretmenlerine tüm aileler adına teşekkür etti.

Yeryüzü Melekleri sahnede devleşti

Salonu mutluluğa boğan etkinlik, öğrencilerin “Üsküdar’a Gider İken” adlı oyunu ile başladı. Efeler ve Baba Oğul’un sunduğu müzik ziyafetinin ardından Okul Korosu birbirinden güzel şarkılar söylediler. Ebru Sınıfı Rock Grubu’nun ardından Çanakkale Şehitleri, Türkiyem ve Sıra Gecesi adlı gösteriler sunuldu. Özel öğrenciler, kendilerine duydukları güvenle sahnede devleşirken koltuklarda onları izleyen öğretmen ve velileri ise gururlandılar.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek