Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Mayıs 2015, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1526 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

19 Mayıs sönük geçti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da törenlerle kutlanırken bu yıl düzenlenen kutlamalara katılım düşük oldu.
19 Mayıs sönük geçti

Törene Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun, Belediye Başkanı Emin Halebak, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Spor Müdürü Soner Polat, TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu, Kurumların Daire Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Cüneyt İleri ve Milletvekili Adayı Hamdi Irmak, CHP İlçe Başkanı Alaattin Özkan ile CHP Milletvekili Adayı Turabi Kayan, MHP İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, MHP Milletvekili Adayı Derya Bulut, Muhtarlar Derneği Başkanı N. Yavuz İşçioğlu, bazı muhtarlar, öğretmen, öğrenci ve az sayıda Lüleburgazlı vatandaş katıldı.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen törenler dün  sabah saat 09:45’te Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. İlçe Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü çelengini Atatürk Anıtı’na İlçe Spor Müdürü Soner Polat koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törenlere saat 10:00’da Kongre Meydanı’nda devam etti.

Çelek koyma merasimi sonrası vatandaşlarca Atatürk Anıtına kırmızı karanfiller bırakıldı.

Bayramların eski tadı kalmadı

Kongre Meydanı’ndaki tören İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongre Meydanı’nda düzenlenen törene ilgi çok az oldu ve eski bayramları arattı.

Günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat yaptı. Polat konuşmasında gelişen teknoloji ile bağımlı hale gelen gençlerin spordan uzaklaştıklarını bunun da dış devletlerin işine geldiğini söyledi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlan Polat gençleri ve tüm Lüleburgazlıları spor yapmaya davet etti.

Lüleburgaz Lisesi öğrencisi Hasan Kurşuncu’nun gençler adına bir konuşma yapmasının ardından Altın Adımlar Lüleburgaz Gençlikspor Kulübü Halk Oyunları ve dans Ekipleri gösterilerini sundu. Lüleburgaz Lisesi 9-C Sınıfı öğrencisi Berfu Erkin Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu. Gençliğin Ata’ya cevabı Lüleburgaz Lisesi 9-C Sınıfı öğrencisi Çisem Taş yönetimindeki gençlerce söylendi.  Programın devamında Lüleburgaz Lisesi 10-D Sınıfı öğrencisi Ece Sidilli “O geliyor” isimli şiirini okudu.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo, Taekwondo, Karate, Güreş gösterileri sonrasında İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerle İlçe Spor Müdürlüğü’nce Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Basketbol Turnuvasında erkeklerde birinci olan Lüleburgaz Lisesi ile Voleybol Turnuvasında kızlarda birinci olan Mehmet Akif Ersoy Teknik Lisesi Takımına ödüllerini Kaymakam Yılmaz verdi.

Basketbol erkeklerde ikinci olan Lüleburgaz Anadolu Lisesi ile kızlar voleybolda ikinci olan Lüleburgaz Lisesi Takımlarına ödüllerini Başkan Halebak verdi.

Basketbol erkeklerde üçüncü olan Atatürk Anadolu Lisesi ile voleybolda üçüncü olan Lüleburgaz Anadolu Lisesi Kız Takımına da ödüllerini Garnizon Komutanı Mustafa Uzun verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Minel Çetin ile ramazan Yaman Fen Lisesi öğrencisi Başak Yaren’e ödüllerini Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker verdi.

Yarışmalarda ikinci olan Rumeli Meslek Teknik Lisesi öğrencisi Buse Soytürk ile Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Merih Şikşek’e ödüllerini İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca verdi.

Üçüncü olan Lüleburgaz Lisesi öğrencileri Dinçer demir ve Dilara Yurt’a da ödüllerini İlçe Spor Müdürü Soner Polat verdi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek