Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Mayıs 2015, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dürüst öğrenci ödüllendirildi

Lüleburgaz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda bir öğrenci tarafından okul bahçesinde bulunan 5 bin TL değerindeki ziynet eşyası sahibine ulaştırılırken örnek bir davranış sergileyen öğrenci sayesinde tüm öğrencilere dondurma hediye edildi.
Dürüst öğrenci ödüllendirildi

Okulun 2-B sınıfı öğrencisi Murat Gebeş, bahçede bulduğu ziynet eşyasını okul idaresine teslim etti. Öğrencinin bu örnek davranışı nedeniyle okul idaresince tüm öğrencilere 600 kişilik dondurma dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin okulda düzenlenen törende Murat Gebeş adlı öğrenciyi bu örnek davranışı nedeniyle kutlayıp ödüllendirdi. Okul müdürü Erdinç Emiroğlu da öğrencisini kutladı.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek