Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Mayıs 2015, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 2730 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balaban’dan yeni bir hizmet daha

Lüleburgaz ve Trakya’nın meşhur lezzetlerini halkla buluşturan Balaban’ın sahiplerinden Sedat Balaban, Lüleburgaz’da hizmete soktukları modern profiterol ve tatlı tesisinde yerinde satışın da başladığını bildirdi.
Balaban’dan yeni bir hizmet daha

Özerler Mahallesi Hasanağa Acı Çeşme Sokak üzerinde kurdukları 5 katlı tatlı tesislerinde Lüleburgaz halkına daha iyi hizmet verebilmek adına yerinde satışa başladıklarını belirten Balaban “Amacımız aracı ile gelen müşterilerimizin daha rahat alım yapabilmelerini sağlamaktır. 5 katlı imalathanemizde önceliğimiz temizlik, hijyen ve kalitedir. Kaliteden ödün vermeden ürettiğimiz sağlıklı ve leziz tatlılarımızı direk müşterilerimize sunmaya başladık. Bu lezzetleri tatmak isteyen tüm halkımıza mekânımıza bekliyoruz” dedi.

Daha sonra Sedat Balaban ile tesisi gezmeye başladık. Her bir katında ayrı lezzetlerin imalatının yapıldığı tesiste her ayrıntı düşünülmüş. Tulumba, profiterol, kadayıf ve baklava çeşitleri ayrı ayrı katlarda özenle hazırlanıyor. Personel için kafeterya, dinlenme ve sigara içme bölümü oluşturulmuş. Her bir personelin isminin yazılı olduğu dolaplarla donatılmış duşlarla dolu soyunma odası çalışanı özel hissettiriyor. Çalışanların spor yapabilmeleri için spor salonuna çevrilmiş bir odası bile var. Tesisin en alt katında ise ham madde depoları bulunuyor. A’dan Z’ye her ayrıntının düşünüldüğü modern tesis için kendisini kutladığımız Sedat Balaban “Biz açtığımız her işletmenin öncesinde ince eleyip sık dokuyoruz. Kaliteden kesinlikle taviz vermeden hijyen kuralları içinde doğal malzemelerden ürettiğimiz ürünleri halkımıza sunma gayretindeyiz. Bunu yaparken de çalışanlarımızın da konforunu düşünüyoruz ve çalışma ortamlarını ona göre oluşturmaya gayret ediyoruz” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek