Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Mayıs 2015, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 1362 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP seçim bürosu Pazartesi açılıyor

CHP Lüleburgaz 1. Sıra Milletvekili adayı Turabi Kayan’ın seçim bürosu Pazartesi günü açılacak. Lüleburgaz Özerler Mahallesi Kemal Kendi Caddesi ile Şevket Ödül Caddesi’nin kesiştiği Finans Bank yanında bulunan seçim bürosunun açılışı 4 Mayıs 2015 Pazartesi saat 12.00’de gerçekleştirilecek.
CHP seçim bürosu Pazartesi açılıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun   da  katılacağı seçim bürosu açışına büyük bir katılım olması bekleniyor.

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Mimar Turabi Kayan, seçim bürosunun açılışı ile birlikte CHP’nin 3-0 hedefine doğru yürüyüşünü daha da hızlandıracağını belirterek; “Hedefimiz 2011 yılında  Lüleburgaz’da yüzde 56 olan  CHP  oyunu yüzde 70’e çıkarmak” dedi.

 

Ertan  BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek