Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Nisan 2015, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 965 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Milletvekili adayı Turabi Kayan; “3-0 yapacağız kimsenin şüphesi olmasın”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nin Pazartesi toplantısı önceki gün parti binasında yapıldı. Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Turabi Kayan, CHP 3. Sıra Milletvekili adayı Tuna Soykan ile birlikte partililer katıldı.
CHP Milletvekili adayı Turabi Kayan; “3-0 yapacağız kimsenin şüphesi olmasın”

Pazartesi toplantısında bir konuşma yapan CHP Kırklareli  Milletvekili Turgut Dibek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafsız bir Cumhurbaşkanı değil. Bunu halkımızda gördü. Halkımız 7 Haziran seçimlerinde gerekeni yapacak.  Ön seçimde parti üyelerimiz beni tercih etmedi. Vekilliğim bitse bile ben buradayım. Partimin Kırklareli’de 3-0 yapması için çalışacağım” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Tuna Soykan’da yaptığı konuşmada; “Artık CHP gündemi belirliyor. AKP, CHP’nin demeçleri üzerine siyaset yapıyor. Gündemi belirleyen iktidar olur. 19 Nisan’da açıklanan seçim beyannamesinden sonra CHP psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.  CHP iktidara yürüyor” dedi.

CHP Kırklareli 1. Sıra Milletvekili adayı Lüleburgazlı Türabi Kayan’da; “2007 yılında Kırklareli’de 80 bin olan CHP oyunu 2011’de 40 bin arttırarak 120 bine çıkardık.  3-0 yapmak için 140’bine çıkarmak gerekiyor.  Arkadaşlar 2011’de 40 bin arttırdık. 2015’te 20  bin mi arttıramayacağız. Biz 3-0 yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek