Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 27 Nisan 2015, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 779 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akyıldız “Huzur içinde bir seçim geçireceğimize inanıyorum”

Demokrat Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Orhan Akyıldız, siyasi partilerin adaylarının Resmi Gazetede yayınlanarak kesinleştiğini belirtip Kırklareli’nde halkı rahatsız etmeden huzur içinde güzel bir yaşayacaklarına inandığını belirtti.
Akyıldız “Huzur içinde bir seçim geçireceğimize inanıyorum”

Akyıldız” Bugün itibariyle  7 Haziran Seçimlerine katılacak Siyasi partiler ve adayları, Resmi gazete de yayınlanarak kesinleşmiştir. Kırklareli’mizde halkımızı rahatsız etmeden, huzur içinde güzel bir seçim yarışı yaşayacağımıza inanıyorum. Her ne kadar şartlar eşit olmasa da milletimizin  hür iradesi ve engin siyasi tecrübesi ile sandıklarda bu eşitliği sağlayacağına inanıyorum.

Kırklareli’mizde  20 siyasi parti ve  toplam 61 Milletvekili adayımız yarışacaktır. Tüm adaylarımıza siyasi ahlak ve hukukun üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde yapacakları  bu yarışta başarılar diliyorum. Hepsinin Atatürk’ün  Milletimizle kurduğu Cumhuriyet’e ve Anayasamızın ilk 3 maddesine bağlı  kalacakları inancındayım.

Sandıklara milletimizin iradesinin eksiksiz yansıması Cumhuriyetimizin  hukuk temelli olmasının gereğidir. Hukukun üstünlüğü olmayan yönetimlerde demokrasiden bahsetmek,  yanlış olur anlayışına inanıyoruz. Kendi iradelerini milletimizin tümünün iradesi gibi algılatarak, yönetme artık bitmelidir. Milli iradenin sandığa eksiksiz ve tam olarak yansımasının sorumluluğu devletimizi yönetenlerindir. Bu sorumluluğu elektrik trafolarına veya sudan sebeplere bağlayarak aksatmak, vatandaşa da saygısızlık olur. Buna barajlarla engel olmak isteyenlere de milletimiz bu misyonu 6 kere gönderilmesine rağmen 7 defa iktidara getirmiştir. Türkiye’yi başlatan başa otoyollarla  örüp, Barajlarla donatan misyonumuza, seçim barajlarını yıkmak  vız gelir. DP  Seçimde 81 İL ve 85 şeçim bölgesinde  550 Milletvekili adayıyla, milletimizle sandıkta buluşacaktır.

Çiftçimiz, esnafımız ve sanayicimiz üretmez durumda, ekonomik sıkıntılar vatandaşımızın boynunu bükmekte, milletimizin birliği ve ülkemizin bütünlüğü  Meclis çatısı altındaki partilere sıkıştırılmaktadır. Onlar hep oradaydılar ve kavga ederek, bizleri yıllardır oyalıyorlar, artık yeter. Çözüm vardır, ÇARE DP (Demokrat Parti) dir. Çare Genç Genel  Başkanı Gültekin  UYSAL’a  KIRAT’tır” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek