Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 21 Nisan 2015, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1118 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan Programı belli oldı

Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 95. Yıl Kutlama Programı belli oldu.
23 Nisan Programı belli oldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Perşembe günü Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin konulması ile başlayacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kutlama töreni saat 10:00’da Kongre Meydanı’nda devam edecek. İstiklal Marşı’nın okunması ile şanlı bayrağımız göndere çekilecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin yapacak. Öğrenciler adına ise 8 Kasım Ortaokulu öğrencisi Beyza Alagöz konuşma yapacak. Öğrencilerin şiirler okumasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Atatürk ve Çocuk” konulu resim-şiir-kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

Ramazan Yaman İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin Modern Dans gösterilerinin ardından 8 Kasım Ortaokulu Anasınıfı öğrencileri gösteri sunacak. Konuk ülke ekiplerinden Bulgaristan’ın gösterisini Emrullah Efendi Ortaokulu 4. Sınıf öğrencilerinin Modern Dans gösterileri takip edecek. Romanya ekibi öğrencilerinin gösterisini Kocasinan İlkokulu öğrencilerinin gösterileri izleyecek. 8 Kasım anasınıfı dans gösterisinin ardından Emrullah Efendi Anaokulu dans gösterileri sunacak. Ardından Letonya ekibinin gösterileri, Kocasinan İlkokulu Halk Oyunları öğrencilerinin gösterileri ve konuk ülke ekiplerinden Bosna Hersek ve Gagavuzya ekibinin gösterileri sunulacak.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek