Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Nisan 2015, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balkan Ezgileri mest etti

Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Balkan Ezgileri'nin izini süren Balkan Göçmenleri ile Balkan ve Rumeli İzleri Konseri, Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi'nde verildi.
Balkan Ezgileri mest etti

Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği Lüleburgaz  Başkanlığı tarafından organize edilen konser geçtiğimiz Cumartesi adeta Trakya’yı birleştirdi.

Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi'ndeki "Balkan İzleri ve Rumeli Konseri" salonu hınca hınç dolduran dinleyicilerin beğenisini topladı.

Konserde Solistler; Duygu Başkan Üstünel, Neslihan Mert Toprakkıran, Pınar Yurdatapan Aydemir, müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri  Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve eşi Gülhan Halebak, Balkan Türkleri Konfederasyonu Başkanı Zürfettin Hacıoğlu ve Yönetim Kurulu,  Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Nedim Dönmez ve Yönetim Kurulu, BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz Başkanı Veli Öner ve Yönetim Kurulu  ile vatandaşlar izledi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek