Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Nisan 2015, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 847 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaynarca’da 23 Nisan Şenliği

Pınarhisar’a bağlı Kaynarca Belde Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenleyecek.
Kaynarca’da 23 Nisan Şenliği

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker gazetemize yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda  saat : 15:00’de  3 adet çocuk parkını aynı anda hizmete açıyoruz. Kaynarca’da ve bölgemizde bir ilk olacak bu çalışmamız ile çocuklarımızın çok temiz, güvenli bir ortamda oyun oynamaları, annelerinin ve yakınlarının da yeni parklarda oturma gruplarında çok rahat bir şekilde  beklemeleri ve vakit geçirmeleri amaçlanmaktadır. Ayrıca, 23 Nisan’da bu coşkuyu tam yaşayabilmek için,  akşam 20:00 de  konser düzenliyoruz.  Konsere Rumeli müziğinin genç ve güçlü sesi, Cüneyt Şentürk ve ekibi, İstanbul’dan Beste  sahne alacak. Konserde folklor ekipleri, havai fişek gösterileri  de olacaktır. Atatürk tarafından dünyada ilk kez Türk çocuklarına armağan edilen böylesine anlamlı bir günde, Kaynarca Belediyesi olarak çok zor imkanlara sahip olmamıza rağmen çok büyük özveri  göstererek bu organizasyonları yapabiliyoruz, Kaynarca halkı; Atatürk, Bayrak, Vatan  sevdalısı olup bu olguları Kalbine işlemiştir.” Dedi.

Ertan BAYER  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek