Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Nisan 2015, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1110 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor tek yumruk

Lüleburgazspor Başkanı Metin Açıkgöz, dün Kulüp Tesislerinde basın toplantısı düzenleyip birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Lüleburgazspor tek yumruk

Açıkgöz “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz, Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz, Teknik Direktör Nihat Güder, Yardımcı Antrenör Doğan Çapraz, Altyapı Antrenörü Yüksel Güdücü, futbolculardan takım Kaptanı Berkant ve Tugay’ın katıldıkları toplantıda konuşan Başkan Açıkgöz, Lüleburgazspor’u kapanma noktasında aldıklarını Yönetim, hocalar ve futbolcularla birlikte uyum içinde aile ortamında özverili çalışmalar neticesinde Süper Amatörde namağlup şampiyon yaptıklarını, birlik ve beraberliği bozmadan çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Açıkgöz “Tarihi başarılarla dolu Lüleburgazspor’umuzu kapanma noktasında alıp bugünlere getirdik. Kimseye şampiyonluk vaadi vermedik. Lüleburgazspor sevdalıları olarak bir yola çıktık ve çalışmalarımız neticesinde başarılı olduk. Gerek yönetim, gerek Nihat Güder Hocamız, Doğan Çapraz Hocamız ve Altyapıdan birçok yeteneği yetiştiren Yüksel Güdücü Hocamız ve futbolcularımızla birlik ve beraberlik içinde aile ortamında çok çalışıp şampiyonluğu yakaladık. Bu başarı bir ekip işidir ve emeği geçen herkesi kutluyor bu şampiyonluğu Lüleburgaz halkına armağan ediyorum. Sağda solda dedikodu üretip bu birlik ve beraberliği bozmak isteyenlere sesleniyorum. “Parasız şampiyon olundu” diyenler. Lüleburgazspor A Takımı yanında 8 takımımız daha var ve bu takımların hepsi başarılı sonuçlara imza atıyor. Bunu yaparken de harcamalarımız oluyor. Kapanma noktasından buralara gelmek kolay olmadı. Ama şimdi başarının ardından kendilerine pay çıkarmak isteyenler var. Bu takım hepimizin. Bu nedenle dedikodularla birlik ve beraberliğimizi bozmaya kalkmayın, gelin birlik olalım ve Lüleburgaz sporumuzu daha iyi noktalara taşıyalım” dedi.

Nihat Güder “Altyapıya önem verildiğinde başarı geliyor, bu çocuklarla gurur duyuyorum”

Teknik Direktör Nihat Güder de gençlere verdikleri önemle başarıyı yakaladıklarını söyleyip “Lüleburgazspor tarihini bir araştırın. Göreceksiniz ki başarıların altında alt yapıya önem verilmesi yatmaktadır. Ben de zor günlerde görev aldığımda alt yapımızdan Yüksel Hocamın yetiştirdiği bölgemizin oyuncularını alıp bir yola çıktım. Özverili çalışmalar neticesinde yönetim-haclarımız ve futbolcularımız arasında kurduğumuz bağ ile birlikte başarılı sonuçlara imza attık. Sözleşmem bitiyor ve eğer Yönetimimiz şayet benimle devam kararı verirse yine Lüleburgazspor için çalışacağım. Bu genç oyuncularımıza gerekli yerlere yapacağımız takviyelerle üst liglerde de başarılar elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

Doğan Çapraz “ Lüleburgazspor’a destek olun”

Yardımcı Antrenör Doğan Çapraz da sezon başında görev geldikten sonra 1,5 içinde sabah 06:00 akşam 18:00 olmak üzere 26 çift idman yaparak maçlara özverili bir şekilde hazırlanıp şampiyonluğu hak ettiklerini belirtti. Çapraz “Namağlup şampiyon olduk ve Lüleburgazspor olarak sesimizi duyurduk. Eski haclarıma, abilerime seslenmek istiyorum. Bizim kötü yaptıklarımızla bizi yıpratmak yerine destek verin. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onların ve Lüleburgazsporumuzun daha iyi yerlere gelmesi için çalışırken bizlere destek olun” diyerek başta Başkan Metin Açıkgöz olmak üzere Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz, Teknik Direktör Nihat Güder, Altyapı Antrenörü Yüksel Güdücü ve tüm futbolculara teşekkür etti.

 

Oğuz Karakuz “150 bin TL harcandı”

Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz da dedikodulara yanıt verip bu sezon yaklaşık 150 bin TL harcadığını ve hocalara verilecek paralarla birlikte yaklaşık 25 bin TL borçları bulunduğunu söyledi. Karakuz “ Bazı çevreler Nihat Hoca ve Başkan üzerinden pirim yapmaya çalışıyor ve dedikodularla bizleri yıpratmaya birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlar. Nihat hocamızın başarısı ortada iken neden dedikodular çıkartılıyor? Parasız şampiyon oldu diyorlar. Bu sezon yaklaşık 150 bin TL harcamamız oldu ve 25 bin TL borcumuz var. Bu da en kısa zamanda ödenecek. Artık eskisi gibi değil yeni bir oluşuma gidiliyor. Hocalarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Cumartesi günleri esnaflarımızı ziyaret edip eski kırgınlıkları yok etmeye çalışıyoruz. Artık insanlarımız da bize sahip çıkmaya başladı. Lüleburgazspor daha iyi günlere ulaşacak. Bunu yaparken de bizler hep birlik halinde olacağız” dedi.

Yüksel Güdücü “Altyapımıza güveniyoruz”

Yüksel Güdücü “Yıllardır bölgemizin çocukları ile ilgileniyorum ve inanın ki Lüleburgazspor’un altyapısı gibi altyapı yok. Şu an A Takımla birlikte 8 grupta mücadele veriyoruz ve başarılıyız. Bizde yedek kalan oyuncularımızı düşünüp oynasınlar diye başka takımlara veriyoruz. Amacımız gençlerimizin önünü açmak” dedi.

Kaptan Berkant “ Başkan ve hocalarıma teşekkür ediyorum”

Takım Kaptanı Berkant da şampiyon oldukları için mutlu olduğunu söyleyip Başkan Açıkgöz ve hocalarına teşekkür etti. Berkant “2 yıl önce forma şansı bulamıyordum. Herkes şişmansın güreşçi misin? Diye alay ederken Nihat Hocam bana güvenip şans verdi. Ben de daha sıkı çalıştım ve tüm arkadaşlarımız, hocalarımız ve Yönetimle birlik olup şampiyon olduk. İhtiyacım olduğunda söyledim ve sorunumu çözdüler. Bana kucak açan başta yönetim, hocalarım ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Tugay “Borç para alıp geldiğimiz günler eskide kaldı”

Futbolculardan Tugay ise konuşmasında 7 yıldır Lüleburgazspor altyapısında olduğunu belirterek “Mandıra’da yetiştim ve Lüleburgazspor’a geldim. Her zaman yanımda olup destek veren Yüksel Hocama teşekkür ediyorum” dedi. Eski dönemlere de değinen Tugay “Önceki yıllarda Mandıra’dan gelirken paramız olmadığında borç alıp geliyorduk. Otostop yapıp geldiğimiz de oldu. Bu sezon hiç sıkıntı çekmedik. Yönetim ve hocalarımız hep yanımızdaydı. Aile gibi olduk ve başarılı olduğumuz için mutluyum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek