Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 16 Nisan 2015, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 715 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li milletvekili adayları teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Adayı Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan partililere ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.
CHP’li milletvekili adayları teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet halk Partisi’nde yapılan demokrasi şöleni sonrası partililer tarafından 14 milletvekili aday adayı arasından Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan partililer tarafından ilk üç sırada yer aldı.

Yapılan ön seçimden sonra partilileri, esnafları ve vatandaşları ziyaret eden CHP Kırklareli Millervekili adayları ziyaretlerine Vize ilçesinde devam etti. Vize ilçesinde kurulan halk pazarı esnaflarını ziyaret eden milletvekilleri adayları burada esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Esnafların ortak sorunlarından bir taneside büyük marketlerin en ücra köşelerde bile olmasıydı. Esnaflar büyük marketler ile baş edemez olduklarını ve bir çok pazarcı esnafının bu yüzden artık tezgah açmadıklarını ilettiler.

CHP Kırklareli Milletvekili Adayları  CHP’nin iktidarında küçük esnafların ellerinden tutarak zor dönemlerini hep birlikte geride bırakacaklarını söylediler.

 A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek