Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Nisan 2015, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1065 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li adaylar Lüleburgaz’da buluştu

CHP’nin Kırklareli Milletvekili adayları Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan, dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Pazartesi toplantısına katıldı.
CHP’li adaylar Lüleburgaz’da buluştu

Aday adaylarından önce bir konuşma yapan parti üyesi Murtezan Bulut, “3-0 zor ama imkânsız değil. Ben 3-0 olacağına inanıyorum. Kırklareli’nden Ankara’ya CHP 3 milletvekili gönderirse 5.  Bakan’da Kırklareli’den çıkar” dedi.

Seçim çalışmalarına tüm parti üyelerinin katılması gerektiğini belirten CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu; “Her parti üyemiz daha önceki seçimlerde CHP’ye oy vermeyen bir aileyi CHP’ye oy vermek için ikna edersen partimiz Kırklareli’den Ankara’ya 3 milletvekili gönderir” dedi.

CHP 3. Sıra Milletvekili adayı Tuna Soykan yaptığı konuşmada; “AKP’liler tüm Kırklareli’de bulunan STK’lara hangi  aday adayını istiyorsunuz diye oy attırdı. Ama STK’ların istediği adayı değiş İstanbul’da yer bulamadığı adayı koydu.  Ben AKP’ye oy veren STK’lara sesleniyorum. AKP’nin size verdiği değer bu.  AKP’den daha ne bekliyorsunuz. Daha ne kadar kandırılmak istiyorsunuz.”

CHP Kırklareli 1. Sıra Milletvekili adayı Turabi Kayan’da yaptığı konuşmada; “Arkadaşlar bizler Kırklareli’de milletvekili adaylarımızı üyelerimizle birlikte belirdik.   Ama rakiplerimiz olan diğer partiler atama ile belirledi. Özellikle iktidar partisi seçmenleri ile dalga geçti.  Ben buradan özellikle iktidar partisine oy verenlere sesleniyorum. Kendi adaylarına demokratik davranmaya bir parti ülkeye nasıl demokratik davranacak. AKP’ni boyası döküldü foyası ortaya çıktı” dedi.

Konuşmaların ardından  ön seçimde 4. Olan Tayfun Erel, ilk üçe giren milletvekili adaylarını tebrik etti. Erel; CHP Kırklareli Milletvekili adaylarının isimlerinin yazdığı CHP logolu araba plakası hediye etti.

Bu davranış partililer tarafından alkışlanırken Turabi Kayan’da “İşte demokrasi bu. Kaybedenin kazanana bu jesti yapma olgunluğu Kırklareli’de 3-0 yapmamızı Türkiye genelinde iktidar olmamızı sağlayacak” dedi.

Turabi Kayan’ın konuşma ve jestinin ardından aday adaylarından Fikri Karaca’da bir konuşma yaparak sonuna kadar  adaylarını peşinden gideceğini söyledi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek