Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 10 Nisan 2015, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1177 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de hedef 3 milletvekili çıkarmak

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu, Turabi Kayan ve Tuna Soykan teşekkür ziyaretleri kapsamında Kofçaz’da partili ve vatandaşlarla bir araya geldi.
CHP’de hedef 3 milletvekili çıkarmak

CHP Kırklareli Milletvekili Adayları Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan 29 Mart’ta yapılan ön seçim sonucunda partilileri tarafından seçilerek Kırklareli Milletvekili adayı olarak tercih edildi.

Yapılan seçimlerden sonra kazananın sadece CHP olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Partimiz üyeleri ile birlikte ön seçim yaparak milletvekili adaylarını ettik. Bundan sonra yapacağımız çalışmalar partimizi daha üst seviyeye çıkartacak. Yapılan ön seçimlerde 3 aday değil CHP’si kazanmıştır. Biz inanıyoruz ki Kırklareli’de 3 milletvekili CHP’den çıkarak üç sıfır yapacağız.”dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Adayları  Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu  ve Tuna Soykan ilk olarak Kofçaz Belediye Başkanını ziyaret etti.Daha sonra Kofçaz ilçesinde her hafta kurulan halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili adayları vatandaş tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

"GÜNDOĞDU KÖYLERİ BOŞ GEÇMİYOR"

 

Kofçaz ilçesinden ayrılan CHP Kırklareli Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu daha sonra Erikler, Çayırlı, Karahamza, Yoğuntaş, Kayalı ve Eriklice köylerini de ziyaret ederek köy halkı ile sohbet etti.

köylerde bulunan vatandaşlar ilk defa haktan vatandaştan birinin milletvekili olma yolunda emin adımlarla yürüdüğü ifade ettiler. 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek