Kırklareli’nde afet farkındalığı ve arama kurtarma faaliyetleriyle çalışmalarını sürdüren BAKUT heyeti, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı (LTSO) ziyaret etti.
BAKUT İl Kırklareli Temsilcisi İbrahim Meşekıran, dernek temsilcileri Mehmet Sadık Selçuk ve Oğulcan Balaman ile birlikte, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen görüşmede, BAKUT’un yürüttüğü çalışmalar, afetlere hazırlık süreçleri ve kurumlar arası yapılabilecek olası iş birlikleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, bölgedeki dayanışma ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi.
LTSO tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“Gerçekleşen ziyarette, dernek çalışmaları ve olası iş birliği konuları üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Ertan BAYER




