1. Haberler
  2. Yerel
  3. TREPAŞ İLE ODA ARASINDA ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ

TREPAŞ İLE ODA ARASINDA ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO)  arasında, üyelerin enerji maliyetlerini düşürmeye yönelik önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.

TREPAŞ Satış Şefi Hüseyin Baloğulları ile Lüleburgaz yetkilisi Armağan Kuruoğlu, LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmenin ardından, üyeler için avantajlar içeren indirim protokolü resmiyet kazandı.

Protokol kapsamında; yıllık elektrik tüketimi 15.000 kWh ve üzerinde olan ticarethane ve sanayi abonesi üyeler, TREPAŞ tarafından sunulan indirimli ve avantajlı tarifelerden faydalanabilecek.

 Bunun yanı sıra, yüksek tüketim gerçekleştiren üyeler için özel fiyatlandırma seçenekleri de sunulacak.

LTSO  yönetimi, bu tür iş birlikleriyle üyelerinin maliyet yükünü azaltmayı ve rekabet gücünü artırmayı hedeflediklerini belirtti.

 Enerji alanındaki bu adımın, özellikle sanayi ve ticaretle uğraşan üyelere önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Ertan BAYER

TREPAŞ İLE ODA ARASINDA ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!