1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Lüleburgaz MHP’de “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri başladı

Lüleburgaz MHP’de “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yurt genelinde teşkilatlara verdiği talimet doğrultusunda uygulamaya alınan program kapsamında MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı “Hayırlı Günlük Komşum” ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Lüleburgaz’a bağlı Çiftlikköy’de şehit Hasan Yeşilmen’in ağabeyi Mustafa Yeşilmen ziyaret edildi.

Ziyarete MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay, Yönetim Kurulu Üyeleri Denizer Özel, Ufuk Altınorak ve Recep Özkan katıldı.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay;” Bu aziz topraklar için, Terörsüz Türkiye hedefimiz uğruna can veren her bir kahramanımızın ailesi, bizlerin en kıymetli emanetidir. Onların hatırasına sahip çıkmak, bu mücadelenin ruhunu diri tutmaktır. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” Dedi.

Ertan BAYER

Lüleburgaz MHP’de “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!