1. Haberler
  2. Sanat
  3. Kadın Temalı Sergi 39Burda AVM’de

Kadın Temalı Sergi 39Burda AVM’de

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Geçmişten günümüze tarihte iz bırakmış Türk kadınlarını, farklı tekniklerle anlatan eserler sergide yer aldı. Öğrenciler, karakalem, kolaj ve dijital çalışmalar gibi çeşitli tekniklerle, kadınların toplumdaki yeri ve rolünü sanatsal bir bakış açısıyla ifade ettiler.

Serginin açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce de katıldı. Okul müdürü Serhan Kara ve Grafik Fotoğraf Alan Şefi Aslı Sıvacıoğlu, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergileyebileceği bu önemli etkinliği desteklediler. Ayrıca, Grafik Fotoğraf öğretmenleri Gülhan Akın, Naciye Mutlu Halcıoğlu ve Simge Arıkan’ın rehberliğinde öğrenciler, kadın temalı eserlerini ortaya çıkardılar.

Sergide, sadece sanatsal bir etkinlik olmanın ötesine geçerek, kadınların toplumda tarih boyunca kazandığı yerin vurgulandı. Ziyaretçiler, öğrencilere ait eserlerdeki derin anlamları ve yaratıcılığı takdir ederek, kadının gücünü bir kez daha keşfettiler.

Atakan NURTEKİN

 

Kadın Temalı Sergi 39Burda AVM’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!