1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Yılmaz Konyalı vefat etti

Yılmaz Konyalı vefat etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ertan BAYER – Aynı zamanda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı üyesi ve delegesi olan Yılmaz Konyalı bir süre önce HEAŞ’tan emekli olmuştu.

1997 yılında Lüleburgaz’da düzenlenen Büyük Trakya Mitingi’ni düzenleyen komisyon içinde de yer alan Yılmaz Konyalı’nın vefatı, emekten yana partiler ve sendikalar tarafından üzüntü ile karşılandı.

Yılmaz Konyalı dün Alpullu’ya bağlı Düğüncülü köyünde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi.

Hürfikir Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet Konyalı ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Yılmaz Konyalı vefat etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!