1. Haberler
  2. Bahçelievler İlkokulu’ndan örnek proje

Bahçelievler İlkokulu’ndan örnek proje

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Uygulama kapsamında öğrenciler, Koordinatör Öğretmenleri Hülya Çamlıdağ ve Dilek Yeşil nezaretinde evlerindeki atık yağları çöpe atılmadan toplayıp plastik kavanozlar ile okula getirip okuldaki özel bidonlarda topluyorlar.
Proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Levent Kılıçarslan “ Uygulama ile birlikte hem öğrencilerimize hem de velilerine atık yağların zararlarının anlatılması planlanıyor. Bilindiği gibi 1 litre atık yağ suya atıldığı takdirde 1 milyon litre suyu kirletmeye yetmektedir. Bunun bilinci ile atık yağların çöplere atılmadan okulumuzda toplanmasını ve daha sonra toplanan yağların ehil firmalarca alınıp biyodizel olarak yeniden geri dönüşümünün sağlanmasını amaçlıyoruz. Bu sayede atık yağların hem geri dönüşümü sağlanacak hem de zararları iyice öğrenilecek” dedi.
Proje kapsamında Yeşil Bayrak için başvuru yatıklarını belirten Kılıçarslan, 2 yılın sonunda Yeşil bayrak almayı hedeflediklerini de belirtti. Gökhan KAN

Bahçelievler İlkokulu’ndan örnek proje
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!