1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kavel direnişini anlatan belgesel seyircisiyle buluşuyor

Kavel direnişini anlatan belgesel seyircisiyle buluşuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Lüleburgaz’da 1 Mayıs’a doğru kutlama hazırlıkları sürerken Lüleburgaz Emek Platformu tarafından Kavel Direnişi’ni anlatan “Çoban Ateşlerinin Yandığı Yerde Kavel’de” isimli belgesel gösterime girecek. Zafer Aydın ve Melih Biçer yönetmenliğinde çekilen belgesel film, 29 Nisan 2019 pazartesi günü saat 20.30’da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde Lüleburgaz izleyicisiyle buluşacak.

Kurgusunu Cihangir Köse,  müzikleri Erdal Güney, görüntü yönetmenliğini ise Sinan Güngör’ün yaptığı belgesel, Tülin Özen ve Serkan Şen tarafından seslendirildi.

Belgesel; İstanbul İstinye’de kurulu Kavel kablo fabrikasında 1963 yılında 36 gün süren grevi ve bu sürede yaşanılanları anlatıyor.

Buğra KAYA

Kavel direnişini anlatan belgesel seyircisiyle buluşuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!