Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Lüleburgaz Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliği, üyelerin yoğun katılımıyla samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleştirildi.
Dayanışma ve birlik duygularının ön plana çıktığı organizasyon, katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Etkinliğe katılan üyeler, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, dostluk ve paylaşımın önemine dikkat çekti.
Katılımcılar, “Dostlarla birlikte olmak çok güzeldi” sözleriyle organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özveriyle hazırlanan etkinlikte emeği geçenler ise yürekten alkışlandı.
Kahvaltı programının düzenlendiği Atazade’de adeta “güneş doğmuş” gibi bir atmosfer oluştuğunu ifade eden üyeler, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha hissettiklerini belirtti.
Şube üyelerinin sıcak ilgisi ve içten sohbetleri etkinliğe ayrı bir anlam kattı.
Program sırasında yakın bir vefat haberi alan katılımcılardan birinin etkinlikten erken ayrılmak zorunda kalması ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Vedalaşma fırsatı bulamadan ayrılan katılımcı, daha sonra gönderdiği mesajda tüm üyelere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Kahvaltımıza geldiniz, şereflendirdiniz. Hepiniz harikaydınız. Çağdaş üyelerimiz olarak Atazade’yi adeta ısıttınız.
Yakın bir vefat haberini almam nedeniyle aranızdan alelacele ayrılmak zorunda kaldım. Veda edemedim.
Geldiğiniz ve yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Tekrar bir etkinlikte buluşmak üzere sevgiler…”
Etkinliğin sonunda üyeler, ÇYDD Lüleburgaz Şubesi Başkanı ve yönetim ekibine çalışmalarında başarı ve kolaylık dileklerini iletti.
Katılımcılar, benzer sosyal etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ederek yeni organizasyonlarda yeniden bir araya gelme dileğinde bulundu.
Semih YILDIZ




