Kırklareli Valisi Uğur Turan, Biz Bize Yeteriz Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Emin Sanpur ve beraberindeki heyeti Valilik makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyarette, sosyal dayanışma ve sivil toplum çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunulurken, samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada dernek faaliyetleri hakkında da değerlendirmeler yapıldı.
Lüleburgaz merkezli faaliyetlerini sürdüren Biz Bize Yeteriz Derneği’nin yürüttüğü çalışmaların da ele alındığı görüşmede, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Uğur Turan, konuklarıyla bir süre sohbet ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Heyet ise misafirperverliğinden dolayı Vali Turan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
EAYER
