1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Çeşme Meydanı’nda Yeni Buluşma Noktası: Beyzadem Ata Kıraathanesi yarın  açılıyor

Çeşme Meydanı’nda Yeni Buluşma Noktası: Beyzadem Ata Kıraathanesi yarın  açılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


İşletmeciliğini Behzat Akar’ın yaptığı Beyzadem Ata Kıraathanesi, 6 Mart 2026 Cuma günü yani yarın düzenlenecek törenle kapılarını açarak şehrin yeni buluşma noktalarından biri olmaya hazırlanıyor.

Şehrin sosyal yaşamına yeni bir mekân daha kazandırılıyor. İşletmeciliğini Mevzat Akar’ın üstlendiği Beyzadem Ata Kıraathanesi, 6 Mart 2026 Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek açılış töreniyle hizmete girecek.

Yılmaz Mahallesi Cihangir Sokak Çeşme Meydanı’nda hizmet verecek olan Beyzadem Ata Kıraathanesi, sıcak çayı, taze kahvesi ve samimi ortamıyla vatandaşların bir araya gelebileceği yeni bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Açılış öncesinde davette bulunan işletme sahibi Mevzat Akar, tüm vatandaşları bu özel güne davet ederek, “Misafirlerimizi sıcak çayımız, taze kahvemiz ve dostane ortamımızla ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Şehrimize güzel bir mekân kazandırdığımıza inanıyoruz” dedi.

Yeni mekânın açılış törenine çok sayıda davetlinin ve vatandaşın katılması bekleniyor.

Ertan BAYER

Çeşme Meydanı’nda Yeni Buluşma Noktası: Beyzadem Ata Kıraathanesi yarın  açılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!