Lüleburgaz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde başkanlık için adaylığını açıklayan Yakup Özev, tarafsız ve tüm üyelere eşit mesafede duran bir yönetim anlayışıyla yola çıktığını ifade etti.
Adaylık açıklamasında konuşan Özev, kooperatiflerin herkesin ortak kurumu olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Bu kooperatif kimsenin şahsi yeri değil, tüm esnafımızın ortak kapısıdır. Başkan adaylığımın temelinde ayrım yapmadan, adil ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı vardır.”
Yakup Özev, görev süresi boyunca hiçbir üyeye ayrıcalık tanımayacağını vurgulayarak, tanıdık–tanımadık ayrımı yapılmadan tüm üyelerin eşit şekilde muhatap alınacağını söyledi.
Esnaf Odaklı Vizyon
Özev, sahadan gelen bir isim olarak esnafın yaşadığı kredi süreçleri, teminat ve bürokrasi sorunlarına yakından hâkim olduğunu ifade ederek; ortak akıl, güçlü iletişim ve hızlı çözüm prensipleriyle hareket edeceğini belirtti.
Yerel Ekonomiye Katkı
Lüleburgaz’da emlak ve araç kiralama alanlarında yürüttüğü çalışmalarla istihdama katkı sağlayan Yakup Özev’in adaylığı, esnaf çevrelerinde yakından takip ediliyor.
Haber Merkezi


