Pınarhisar Meydanı’ndan Erken Seçim Çağrısı CHP’li Fahri Özkan: “İmamoğlu’na özgürlük, halka seçim hakkı!”

Pınarhisar Meydanı'ndan Erken Seçim Çağrısı CHP’li Fahri Özkan: “İmamoğlu’na özgürlük, halka seçim hakkı!”

 


 


 


Meydanda toplanan kalabalık, “İmamoğlu’na Özgürlük” ve “Hemen Seçim, Erken Seçim” sloganları attı.


Milletvekili Özkan yaptığı açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi tabloya dikkat çekerek, toplumun her kesiminin büyük bir çıkmazda olduğunu vurguladı.


“Çocuklarımız, üniversite öğrencilerimiz, liseli gençlerimiz, emekliler, işçiler, köylüler, memurlar… Herkesin sesi olmak için buradayız. Ülkenin geleceği için, demokrasi için, adalet için artık yeter diyoruz. Hemen seçim, erken seçim istiyoruz!” dedi.


Özkan ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik davaları da eleştirerek, bu süreçte hukuk dışı yaklaşımların kabul edilemez olduğunu belirtti. “İmamoğlu’na özgürlük talebimiz, aslında halkın iradesine saygı talebidir.” ifadelerini kullandı.


Pınarhisar’da yapılan bu açıklamanın ardından vatandaşlar, demokrasiye sahip çıkacaklarını ve mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Atakan NURTEKİN

Exit mobile version