Velimeşespor, kadrosunu genç yeteneklerle güçlendiriyor

Velimeşespor, kadrosunu genç yeteneklerle güçlendiriyor

 

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısı itibariyle beklenilenin çok altında bir performans sergileyen Ergene Velimeşespor, kadrosunu genç yeteneklerle güçlendirmeye devam ediyor.

Ergene Velimeşespor; sözleşmesi Beşiktaş’ta bulunan ve son olarak Altınordu’da forma giyen hücum oyuncusu Oğuzhan Akgün’ün kiralanmasının ardından sözleşmesi Galatasaray’da bulunan  genç stoper Işık Kaan Arslan’ı da kiraladı.

Galatasaray altyapısından yetişen Arslan, kulübün çeşitli kategorilerinde 171 maçta görev alarak 2019 yılında Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Genç oyuncumuza Ergene Velimeşespor forması altında üstün başarılar dileriz, Hoşgeldin Işık Kaan Arslan” denildi.

Buğra KAYA

Exit mobile version