1. Haberler
  2. Güncel
  3. Alpullu Şeker Fabrikası için imza kampanyası başlatıldı

Alpullu Şeker Fabrikası için imza kampanyası başlatıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Alpullu Şeker Fabrikası’nın satılmasına karşı çıkan CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü ve Şeker-İş Alpullu Şubesi ‘Şeker Fabrikalarının Satılmaması ve Nişasta Bazlı Şekere Hayır’ kampanyası başlattı.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü ve Şeker-İş Alpullu Şubesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında 26 Şubat 2018 Pazartesi günü Lüleburgaz Üçgen Park’ta stant kurularak halktan imza toplandı. Şeker fabrikalarının satılmasına karşı olan vatandaşlar soğuk havaya rağmen imza kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Alpullu’da başlatılan ve Lüleburgaz’da da açılan stantta toplanan imzalar 3 günde 10 bini aştı.

Buğra KAYA

Alpullu Şeker Fabrikası için imza kampanyası başlatıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!