Lüleburgazspor Şampiyonluğunu kutladı

Lüleburgazspor Şampiyonluğunu kutladı

Kırklareli Süper Amatör Lig 2016-2017 şampiyonu olmayı başaran Lüleburgazspor, 16 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da Serender Restorant’da düzenlediği yemekle şampiyonluğu kutladı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, Kırklareli ASKF Başkanı Hasan Başdemir, Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Şenol Turan, Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların katıldıkları gecede şampiyonluk doyasıya kutlandı.

Yemekte bir konuşma yapan Lüleburgazspor Başkanı Şenol Turan taraftarlara Belediye Başkanı Emin Halebak’ın kulübe destek vereceği müjdesini verdi. Turan, “2016-2017 Süper Amatör Şampiyonu Lüleburgazspor. İlk önce futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok zorlu bir süreçti. Futbolcu kardeşlerimiz zoru başardı. Bu gece çok uzun bir aradan sonra Sayın Belediye Başkanımız Emin Halebak’ı da aramızda gördüğümüzden dolayı çok büyük teşekkür ediyorum. Kendisiyle çok olumlu bir görüşme yaptık. Bölgesel Amatör Ligde çok güçlü rakiplerimiz var. Belediye Başkanımız elinden gelen yardımı yapacağını açıkladı. Belediye Başkanımızın biraz kırgınlığı var. Ben Lüleburgazspor Başkanı olarak ve Lüleburgazspor camiası olarak kendisinden özür diliyorum. Kendisi; ‘Ben Lüleburgaz’ın Belediye Başkanıyım, geçmiş dönemlerde de Lüleburgazspor’da Başkanlık yaptım. Lüleburgazspor’a çok büyük hizmetlerim var. Beni Lüleburgazspor üyeliğimden silmişler.’dedi. Ben buna vesile ile olanlardan dolayı özür diliyorum Başkanım. Şehrin Belediye Başkanı Lüleburgazspor’a çok büyük hizmetler vermiş, bu kulübün başkanlığını yapmış, şahsi olarak cebinden para harcamış başarılı Belediye Başkanımızı Lüleburgazspor üyeliğinden silenler, gerçekten çok büyük eksiklik ve hata yapmışlar. Tekrar özür diliyoruz Başkanım. En kısa sürede Başkanımızı Lüleburgazspor’a törenle üye yapacağız”dedi.

Başkan Halebak; “Her türlü desteği vermeye hazırım”

Başkan Turan’ın ardından söz alan Belediye Başkanı Emin Halebak, bundan sonraki tüm başarılarda kulübün yanlarında olacağının sözünü verdi. Başkan Halebak, “Önce Başkanıma, sonra yönetim kurulu üyelerime, teknik ekibe, futbolculara ve taraftarlara hepinize iyi akşamlar diliyorum. Birçoğunuz Lüleburgazspor’un doğuşunu hatırlamıyordur. Ama benim bunlara yaşım müsait. Bütün bu süreçleri yaşadım geldim. Ben televizyonda bile maç seyretmem. Eğer Lüleburgazspor’un hiç benim Belediye Başkanı olmadığım dönemdeki teberru makbuzlarına bakarsanız bu adam neden bunu yaptı diye sormanız gerekir. Evet, ben çok çalışıyordum. İyi para kazanıyordum. Bunun karşılığında gençler spor yapıyorsa da destekliyordum. Çünkü ben de gençliğimde basketbol oynadım aynı zamanda Lüleburgazspor’un sporcusuydum. Ama benim inandığım bir şey var. Her şey değerler sistemi içerisindeyse anlam içeriyor. Değerlerin dışına çıkardıysak bu artık bir anlam içeremiyor ve garip bir hal alıyor. O nedenle bu akşam buraya geldik. Ben Lüleburgazspor’un 2bin kişilik gecelerini de hatırlıyorum. Bir avuç insan var, 120bin nüfuslu bir kentte Lüleburgazspor’un şampiyonluğunu kutluyoruz. Bu benim içimi burkuyor. Çünkü biraz önce dediğim gibi sizler o yılları hatırlamıyorsunuz. Ama bizi statların almadığı dönemlerdeki şampiyonlukları da ben biliyorum. Salonların almadığı dönemdeki şampiyonluk gecelerini de ben biliyorum. O nedenle hayatım boyunca bazı değerleri savundum ve mücadelesini verdim. Bunun en tepesinde de emek var. Emek tüm anlayışımın en yüce değeridir. Sizlerin burada emeği var. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün beni çağırdınız, buna teşekkür ediyorum. Ama dediğim gibi değerler sistemimde ne rol çalma, ne emek hırsızlığı yok. Onun için ben buradayım ve sizlerle bu mutluluğu taşıyorum. Ama en fazlada bu mutluluğu taşıyacak olanlar, terini akıtanlar, emeğini verenler ve bundan sonrada bunun için emek vermek isteyenler. Ben hepinizi canı gönülden kutluyorum. Yapabileceğim ne varsa bugüne kadar yapmakta hiç tereddüt etmedim. Evet, her türlü desteği vermeye hazırım. Tek şartım var. Amacımız spor olacak, Lüleburgazlı gençlerimizin spor yapmasını sağlayacağız. Temiz, düzgün maçlar çıkaracağız. Bundan sonraki tüm başarılarında ben yanlarında olacağım.”dedi.

Başkan Halebak’ın ardından son olarak konuşma yapan Kırklareli ASKF Başkanı Hasan Başdemir, sporculara çok çalışmaları gerektikleri öğütlerini verdiler. Başdemir, “Belediye Başkanımızdan başlayacağım çünkü bizim amatör kulüplerimize çok büyük yardımları olmuştur. Türkiye’de az rastlanan tesisler yaptı. Bence Lüleburgazspor çok iyi yerlere gelecek’dedi.

 

Konuşmaların ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyete madalyalarını Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, Kırklareli ASKF Başkanı Hasan Başdemir takdim etti. Kupa töreninin ardından eğlence fasıl müzik eşliğinde devam etti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

Exit mobile version