AKP’li milletvekillerinin çocukların tecavüzcüleriyle evlendirilmesi yönündeki kanun teklifi bir utanç belgesi olarak tarihin kayıtlarına geçtiğini söyleyen Kaya, AKP Milletvekillerinin derhal istifa etmesi ve çıkıp özür dilemeleri gerektiğini belirtti.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “AKP’li milletvekillerinin çocukların tecavüzcüleriyle evlendirilmesi yönündeki kanun teklifi bir utanç belgesi olarak tarihin kayıtlarına geçmiştir. Ne yazık ki bunu düşünen insanların toplum içinde dolaşması bile yanlışken bu kişiler AKP milletvekili olarak T.B.M.M’de bulunuyorlar. Sokaktaki insanlar hayret içerisinde Bu milletvekillerinin aileleri yok mu çocukları kızları yok mu ? diye düşünüyor. Bu AKP milletvekilleri derhal istifa etmeli televizyonlara çıkıp bu milletten ve bütün insanlıktan özür dilemelidir. Atatürk’ün çocuklara bayram hediye ettiği ülkemizde AKP’nin çocuklara tecavüzü yasallaştırmasına asla müsaade etmeyeceğiz.
Biz CHP’liler olarak ne bu ülkenin ekonomik kaynaklarına, demokrasisine ve çocuklarına tecavüz edilmesine izin vermeyecek ve AKP’nin yarattığı bu karanlık günlerden Türkiye’yi mutlaka kurtaracağız” ifadelerine yer verildi.
Uğur PİRPOR
