1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Liseden öğrencilerine motivasyon dopingi

Liseden öğrencilerine motivasyon dopingi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lüleburgaz Lisesi geçtiğimiz yıl bir ilki gerçekleştirerek başlattığı “Motivasyon Günleri”nin ikincisini düzenledi. 26 Ekim Çarşamba günü saat 09.00’da tüm 12. Sınıflar ve öğretmenlerle beraber düzenlenen kahvaltının sınav hazırlığı içerisinde bulunan öğrencilerin motivasyonlarını bir miktar daha arttırmayı amaçlıyor.

Lüleburgaz Lisesi idaresinin yaptığı açıklamada, “8 Ağustos 2016’DA YGS – LYS hazırlık kursları ile başladığımız bu süreçte akademik tamamlanmanın yanında öğrencilerimizin moral olarak da kendilerini iyi hissetmeleri bizim için çok önemli. 25 – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında iç motivasyonu arttırmak için öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Lüleburgaz Lisesi sahip olduğu eğitim bilinciyle Türkiye Cumhuriyetine layık bilinçli, akılcı gençler yetiştirme yolunda öncü rolünü sürdürmeye devam ediyor.”denildi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Liseden öğrencilerine motivasyon dopingi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!