1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Türkiye 1.’si İstiklal’den İlkokulu’ndan çıktı

Türkiye 1.’si İstiklal’den İlkokulu’ndan çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde düzenlenen sınavda 22 bin 916 öğrenci katıldığı sınavda birinci olan Anday Toprakkıran’ı  Okul Müdürü Muammer Elipek onur madalyası ile ödüllendirdi. Başta Sınıf Öğretmeni Filiz Ohri olmak üzere Anday ve tüm derece yapan öğrencilerini ve ailelerini de kutladı.

Ayrıca yapılan sınavda İrem Kozar Lüleburgaz 3.sü, Gönenç Elemenli Lüleburgaz 4. Sü, Emir Mert Topyıldız Lüleburgaz 5. Si, Yağız Çağlayan Lüleburgaz 8. Si, Yağız Efe Sacalı Lüleburgaz 9. Su ve Yunus Emre Yağcı da Lüleburgaz 10. Su olup okullarını başarı ile temsil ettiler.

Gökhan KAN

 

 

Türkiye 1.’si İstiklal’den İlkokulu’ndan çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!