1. Haberler
  2. Avantaj Bilgisayar kendi yerinde

Avantaj Bilgisayar kendi yerinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avantaj Bilgisayar’ın  Kurtuluş Mahallesi Hürriyet Caddesi No:12 Adresi’nde önceki gün gerçekleştirilen açılışına Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kenan Koç ile birlikte Lüleburgaz Esnafı katıldı.

Avantaj Bilgisayar Sahibi Kadir Sınar, Lüleburgaz’da 12 yıl önce hizmet vermeye başladık. O zaman kiracıydık. Şimdi kendi yerimizdeyiz. Bu gelişmeden dolayı mutluyuz” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’da yaptığı konuşmada; “Bundan 30 yıl önce ben Bilgisayar Mağazası açmaya gidiyorum desem herkes bana şaşkın şaşkın bakardı. Ancak zaman geçtikçe işyerleri ve iletişim araçları gelişiyor. Bundan rağbet neye olacak. Önemli olan onu bulmak. Değişimi yakalayan ayakta kalır. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Avantaj Bilgisayar’ın açılış organizasyonunu da Yalın Çiçekçilik hazırladı.

 

Ertan BAYER  

Avantaj Bilgisayar kendi yerinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!