Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Hacı Bekir Bardak, Lüleburgaz İlçe Spor Müdürü Son0er Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve turnuvaya katılan sporcuların katıldıkları tören İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Polat yaptığı konuşmasında sporu tüm kesimlere yaymak istediklerini belirtip turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
12 erkek 8 bayan olmak üzere 20 takımın katıldığı turnuva saat 11:00’de oynanan İstanbul Eyüpoğlu-Ankara maçı ile başladı.
Erkek takımları maçlarının 17-18-19 Mart tarihlerinde Kapalı Spor Salonu’nda kız takımlarının maçlarının ise Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA) Salonu’nda üç gün boyunca oynanacak.
Gökhan KAN




