1. Haberler
  2. Siyaset
  3. ERGENENİN BEREKETLİ TOPRAKLARINDAYDIM!

ERGENENİN BEREKETLİ TOPRAKLARINDAYDIM!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alacaoğlu Köyü’nde, eski muhtar Nedim Çetin, dost ve üyelerimizle buluştuk. Genel sorunlardan bahsederken en önemli konunun yakın mesafedeki hayvan çiftliklerinin yol açtığı çevre kirliliği olduğunu ve bu konuda yaşanan çaresizliği dinledim. Dostlarımız, yetkililerden yardım istediklerini ancak ne yazık ki henüz çözüm bulamadıklarını ifade ettiler.

Çiftliklerin yol açtığı atık sorunu Müsellim Köyü’nde de ön planda gözüktü.

Ovacık Köyü’nde ise Celal Adnan Çetin (Menderes) ve dostlarımızla birlikte genel sorunlardan konuştuk. Ovacık çevre duyarlılığı önde bir köyümüzdür. Yıllardır bu konudaki hassasiyetini elini taşın altına koyarak göstermiş nadir köylerimizdendir.
Kayabeyli Köyü’nde üyelerimizle ve köydeki dostlarımızla köyün sorunların değerlendirdik.

Son ziyaretimiz, 15 yıldır Ergene Nehri’nden olumsuz yönde etkilenen ve mücadelesiyle simgeleşen Karamusul Köyü’neydi. Çeşitli sebeplerle en az 50-60 defa gittiğim köyümüze bu kez geleceğimizi konuşmak adına gittim. Gelecekte sorunlara kesin çözümler bulacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

Mücadeleye sahip çıkan tüm dostlara teşekkürler…

 

ERGENEYE SAHİP ÇIKMALIYIZ!

 

Hakan Dedeoğlu CHP Kırklareli Milletvekili A.Adayı

 

 

ERGENENİN BEREKETLİ TOPRAKLARINDAYDIM!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!