1. Haberler
  2. Eğitimsen’den Laik Bilimsel eğitim açıklaması

Eğitimsen’den Laik Bilimsel eğitim açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim Sen Lüleburgaz Temsilciliği’nin öncülüğünde dün saat 12.00’de  Lüleburgaz Öğretmenevi’nde toplanan öğretmenler  saat 12.30’da Kongre Meydanı’nda geldi.

Burada basın açıklamasını okuyan Eğitim Sen Lüleburgaz Temsilcisi Mehmet Sezgin; “AKP bir yandan dinde zorlama yoktur derken zorunlu din dersini mecbur  kılıyor. Atatürk İnkilapları dersi ders kitaplarından kaldırılıyor. Çocuklarımıza daha Anasınıfı’ndan biat kültürü aşılanıyor. Amaç  AKP’nin hırsızlıklarını sorgulayacak bir halk yetişmemesi. Biz başta eğitim sen olmak üzere KESK’e bağlı sendikalar olarak AKP’nin bize dayattığı dinsel eğitimi redderiyor, ülkemizin laik ve bilimsel eğitim sistemine devam etmesini talep ediyoruz” dedi.

 

 

Ertan BAYER 

Eğitimsen’den Laik Bilimsel eğitim açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!