1. Haberler
  2. Spor
  3. GEYİK KOŞUSUNDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

GEYİK KOŞUSUNDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atletlerimiz 19 Ekim 2014 Pazar günü İstanbul Belgrad Ormanında yapılan 499 yarışmacının katıldığı 12. geleneksel Geyik Koşusu’ndan büyük başarı ile döndü.

 

 İki atletimiz kendi yaş gruplarında 1. oldu.

 

 Master atletlerimizden Emrullah Demirel 14 km. yarışında +55 yaş kategorisinin 1. si olurken genç yeteneklerden Burak altıntaş 4 km. yarışının 16-24 yaş kategorisi 1. si olurdu.

 

Yine genç atletmelerizden  Umut Akçay 13-15 yaş grubunda 4. oldu.

 

12. kez düzenlenen ve artık prestiji yüksek bir organizasyon olan Geyik Koşusu’nda alınan bu sonuçlar Lüleburgazlı sporseverler arasında sevince yol açtı.

 

Yarışlarla ilgili açıklama yapan Emrullah Demirel “ Bu yarışlarda 2. kez 1. olduğum için çok mutluyum. Çok düzenli antrenman yapıyoruz ve güzel sonuçlar alıyoruz. Asıl sevindiğimiz husus ise Burak Altıntaş’ı kazanmış olmamız. Onun ilerde büyük bir sporcu olacağına inanıyorum ve ayrıca antrenörünü Sevilay Keçeci ‘ye  teşekkür ediyorum.  Bu yarışa , 1 hafta sonra yapılacak Cumhuriyet Koşusu nedeniyle katılamayan takım arkadaşlarım Halil Aslan, Yaşar Kanbir ve hocam Oğuz Kesimli’nin de iyi dereceler yapacaklarına inanıyorum. Biz hep daha iyi olmak için çalışmaya ve gençlere örnek olmaya devam edeceğiz. Başarımı  hocam Oğuz Kesimli ‘ye ithaf ediyorum.” Dedi.

Ertan BAYER   

 

 

 

GEYİK KOŞUSUNDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!