Dayanışma çayına Okul Müdürü Cafer Güçlü, Lüleburgaz Kocasinan Okul Aile Birliği Başkanı Şenay Şıpka Altıntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Müge Karacaer, Nurdan Öğünç Balta, Canan Akdeniz, Selma Çapur, Okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.
Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şenay Şıpka Altıntaş yaptığı açıklamada “Okul olarak düzenlediği “Birliği Beraberlik ve Dayanışma Çayı” nı her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerden elde edilecek olan gelirler okulumuzun ihtiyaçları karşılanacak. Bizlere destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz” dediler.
Etkinliğe katılan davetliler Olcay Düğün Salonu’nun ses sanatçısı tarafından seslendirilen şarkılarla doyasıya eğlendi.
Saat 13.00’de başlayan Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Çayı” saat 17.00’de sona erdi. Ertan BAYER




