1. Haberler
  2. Kavaklı rekreasyon alanına kavuştu

Kavaklı rekreasyon alanına kavuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Proje kapsamında oluşturulan rekreasyon alanının açılışına Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, belediye personeli ve Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri katıldı. Projeyle, 6.500 m2’lik bir alan içerisinde 1500m2’lik bir piknik ve yeşil alan, 350 m2’lik bir basketbol ve voleybol sahası, 500 m2’lik çocuk oyun alanı, 1000 m2 yürüyüş alanı, go-kart pisti, paint ball oyun alanı ve açık hava fitness salonu oluşturuldu.

 

Kavaklı İlçesi’nin sosyal, sportif, eğlence ve oyun aktiviteleri yönünden gelişmiş bir merkez haline dönüştürülmesi, ilçe halkının yaşam kalitesinin yükseltilerek ilçeye canlılık kazandırılması ve bölgede öğrenim gören Kırklareli Üniversitesi öğrencilerinin yararlanabileceği bir merkez oluşturularak üniversitenin tercih edilebilirliğinin artırılmasının hedeflendiği projeye Ajans, 260.000 TL’lik bir destek sağladı.

Kavaklı rekreasyon alanına kavuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!