1. Haberler
  2. Atatürk Mahallesi’nde kadın muhtar adayı

Atatürk Mahallesi’nde kadın muhtar adayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhtar adaylığını açıklayan Elif Yar Taş, “Lüleburgaz Atatürk Mahallesi’ne kadın eli değmesi için, 24 saat mahalle sakinlerine hizmet edebilmek için muhtar adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Aza adaylarının Ayşe Yıldırım (Yönetici),  Ayşe Sakınç (bayan kuaförü), Sabri Abanoz (Akın Tekstil Çalışanı),  Mahmut Bakar (Mütehaid),  Fadıl Özçetin (Yönetici), Nizamettin Ergün (Tekstil Çalışanı), Özgür Topuz (Laborant) ve Ufuk Turan (Market Sahibi) olduğunu belirten Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Elif Yar Taş “Mahallemizde yaşadığımız sıkıntılardan biri de muhtarımızı yerinde bulmamak.  Tek işim muhtarlık olacak. Ekibimle birlikte Atatürk Mahallesi’ne özlediği hizmeti sunabilmek için muhtar adayıyım. Mahalle sakinlerinin beni bu göre uygun göreceğini düşünüyorum. Daha güzel, güler yüzlü hismet ve yaşamaktan gurur duyacağımı bir mahalle ortaya çıkarmak için aday oldum.” dedi.

 

Elif Yar Taş kimdir?

1983 Lüleburgaz doğumlu, evli ve 1 çocuk annesi. 10 yılı aşkın bir süre özel sektörde görev yapan Elif Taş, TEK Ortaokulu’nda 2,5 yıl sınıf temsilciliği, 1 yılda Okul Aile Birliği yönetiminde görevlerinde bulundu.  3 yıldan beri bina yöneticisi olan Taş, aynı zamanda 3 yıldan beri özel bir firmanın tüketim ürünlerinin danışmanı.

 

Ertan BAYER

Atatürk Mahallesi’nde kadın muhtar adayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!