1. Haberler
  2. Güncel
  3. Zentiva işçilerine genel başkanlı ziyaret

Zentiva işçilerine genel başkanlı ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lüleburgaz-Büyükkarıştıran yolu üzerinde bulunan Zentiva’da 16 işçinin işten atılması nedeniyle Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi Yönetim Kurulu ve işçiler tarafından fabrika içinde yemekhanede eylem başlamıştı.

Ailelerin de destek verdiği eylemi önceki gün Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mustafa Öztaşkın, Petrol İş Sendikası Genel Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri Nimetullah Sözen,  Petrol İş Sendikası Mali Sekteri İbrahim Doğangül, Petrol İş Sendikası Denetim Kurulu Başkanı Yusuf Kahyaoğlu ziyaret etti.

 

Ziyarette işçilerden konu ile ilgili olarak bilgi alınırken Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’nin mücadelesinin hukuksal alanda da sürdüreceği vurgulandı. Ertan BAYER 

Zentiva işçilerine genel başkanlı ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!