1. Haberler
  2. Güncel
  3. Emniyet Müdürü Aktaş muhtarlarla bir araya geldi

Emniyet Müdürü Aktaş muhtarlarla bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş Kırklareli merkezde bulunan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 
İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evi Şube Müdürlüğü yemek salonunda Muhtarlar Derneği Başkanı, il merkezinde bulunan mahalle muhtarları, azalar ve tüm Birim Amirlerinin katılımı ile yemek programında bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Aktaş, mahalle muhtarlarına yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek, 2013 yılı içerisinde mahallelerde yapılan “Polis-Halk Huzur Toplantılarında” muhtarlar gündeme getirdiği sorunlar ile ilgili muhtarlara bilgiler verdi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Dengiz emniyet birimlerinin yaptığı çalışmalardan oldukça memnun olduklarını, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü personeline güvenlerinin tam olduğunu ve her zaman desteklerinin devam edeceğini söyleyerek, böyle bir toplantı organizasyonunun gerçekleştirilmesinden dolayı İl Emniyet Müdürü Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Emniyet Müdürü Aktaş muhtarlarla bir araya geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!