1. Haberler
  2. Vatandaş sıkıştı

Vatandaş sıkıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lüleburgaz’da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerini uyarı ve kontrolleri, yerel gazetelerinde haber yapmalarına rağmen kendini bilmez araç sürücülerinin araçlarını gelişigüzel park etmesi devam ediyor.

Lüleburgaz Karpa Market önünde dün objektiflerimize takılan bu görüntü, Lüleburgaz’da sürücülerin sadece kendini düşünerek araçlarını park ettiklerini bir kez daha ortaya koyuyor.

Fotoğrafta yoldan gelip kaldırıma çıkmak isteyen bir vatandaş, kaldırım girişinin park etmiş araçlar nedeniyle kapalı olmasından dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

 

Bu araçlar sadece kaldırım girişini değil aynı zamanda engellilerin geçeceği kaldırım bölümünü de kapatıyor. Ertan BAYER 

Vatandaş sıkıştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!