Ahmetbey halkı ve öğrenci velileri arasında sevinç yaratan kütüphane dün Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Hayrettin İnce, Çocuk Kitapları yazarı Aziz Sivaslıoğlu ve HSBC Lüleburgaz Şube Müdürü Şükran Gültekin tarafından açıldı.
HSBC Lüleburgaz Şubesi, 2013 yılındaki kardeş okulu olan Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi Cumhuriyet İlkokulu’nda boş olan bir sınıfı kütüphane olarak düzenleyerek kitap desteğinde de bullundu.
Kütüphane için dün saat 10.30’da okulda bir açılış töreni düzenlendi.
Açılışa Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Çocuk Kitapları Yazarı Aziz Sivaslıoğlu, HSBC Lüleburgaz Şube Müdürü Şükran Gültekin, Ahmetbey Eski Belediye Başkan Recep Ayaz, Ahmetbey Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ahmet Selen, Okul Aile Birliği Başkanı Öznur Dirlik, CHP Ahmetbey Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altıntaş ile birlikte Ahmetbeyli vatandaşlar katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce “Kütüphaneniz çok güzel olmuş. En iyi şekilde yararlanmanızı temenni ediyorum. Eğitimimize katkı sunanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz tarafından HSBS Lüleburgaz Şube Müdürü Şükran Gültekin’e teşekkür plaketi sunuldu.
Teşekkür plaketinin ardından davetliler açılışı yapılan kütüphaneyi gezdi. Kütüphanesinin gezilmesinin ardından çocuk kitapları yazarı Aziz Sivaslıoğlu, kitaplarını imzaladı. İkramın ardından tören sona erdi. Ertan BAYER




