1. Haberler
  2. Funda Arar coşkusu

Funda Arar coşkusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 90. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle 29 Ekim 2013 Salı akşamı Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda Funda Arar konseri düzenlendi. Funda Arar sahne almadan önce, kutlama töreninde Altın Adımlar Dans Okulu, Dans&Trakya Dans Okulu gösterilerini sundu.

Konserin öncesinde bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediyesi Başkanı Emin Halebak, Kongre Meydanı’nı dolduran yaklaşık 10 bin kişi ile birlikte  “Andımız” okudu. Andımızı okumadan önce bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “Lüleburgaz bu akşam Lüleburgaz, Cumhuriyete nasıl sahip çıktığını göstermiştir. Bu birliktelik asla bozulmayacaktır.” Dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın ardından sahneye çıkan ünlü ses sanatçısı Funda Arar, seslendirdiği şarkılarla ve danslarıyla Cumhuriyet coşkusunu zirveye çıkardı.

 

Hayranları arasında “Aşkın Kadını” olarak anılına Funda Arar sahne performansı ile  Lüleburgazlılardan tam not alırken seyirciyle yaptığı oryantal dans ile büyük beğeni topladı. Lüleburgazlılar Funda Arar konseri ile saat 23.00’e kadar doyasıya eğlendi. Özcan ÇELTİKLİ 

Funda Arar coşkusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!