1. Haberler
  2. Eğitim
  3. LAL’de başarı yüzde 97

LAL’de başarı yüzde 97

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Lüleburgaz Anadolu Lisesi üniversitelerin Adalet bölümüne 1, Beslenme ve Diyetetik bölümüne 4, Bilgisayar Mühendisliği bölümüne 8,  Biyokimya bölümüne 1, Biyomühendislik bölümüne 1, Çevre Mühendisliği bölümüne 1,  Deniz Ulaştırma İşletme Müh. Bölümüne 1, Din Kültürü ve Ah.Bil.Öğrt.            bölümüne 1, Diş Hekimliği bölümüne 2, Eczacılık bölümüne 2,  Elektrik Elektronik Müh. Bölümüne 8, Elektronik ve Haberleşme Müh. Bölümüne 3, Endüstri Müh. Bölümüne 7, Endüstri ve Sistem Müh. Bölümüne 2, Felsefe bölümüne 1, Fen Bilgisi Öğretmenliği           bölümüne 2, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon            bölümüne 2, Gazetecilik bölümüne 1, Gıda Mühendisliği bölümüne 1, Harita Mühendisliği bölümüne 1, Hemşirelikbölümüne6, Hukuk bölümüne  18, İç Mimarlık        bölümüne 1, İktisat bölümüne 2, , İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümüne 4, İngilizce Öğretmenliği bölümüne 1, İnşaat Mühendisliği bölümüne 2, İşletme bölümüne 5, Kimya Mühendisliği bölümüne 7, Makine Mühendisliği bölümüne 8, Matematik bölümüne 1, Matematik Mühendisliği bölümüne 8, Mekatronik Mühendisliği bölümüne 3, Metalurji ve Malzeme Müh. Bölümüne 1, Mimarlık       bölümüne 4, Mühendislik ve Doğa Bil. Bölümüne 1, Psikoloji bölümüne 2, Rehberlik ve Psikolojik Dnş.      Bölümüne 2, Sınıf Öğretmenliği bölümüne 1, Sinema ve Televizyon bölümüne 1, Sivil Hava İşletmeciliğ bölümüne 1, Sosyoloji bölümüne 1,  Askeri Okullara 2, Tıp Fakültesine 8, Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne 2, Uçak Gövde Motor Bakım bölümüne 1,  Uçak Mühendisliği bölümüne 1, Uluslar arası Finans bölümüne 1, Uluslar arası İlişkiler bölümüne         2 öğrenci yerleştirmeyi başardı.
Lüleburgaz Anadolu Lisesi Müdür Vekili Recep Güder yaptığı açıklamada  “Okulumuzdan 18 yılda mezun olan 2684 öğrenciden 2615’i üniversitelere yerleşmiş, 69 öğrenci yerleşmemiştir.  2013 yılı mezunlarından 34 öğrenci tercih yapmamış ya da yüksek puanlı tercihleri nedeniyle yerleşememiştir. Tüm mezunlar bazında yerleşme oranı 2684 : 2615 = % 97,42’dir. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyor;       Öğrencilerimize üniversite yaşamlarında başarılar diliyoruz” dedi.. 

LAL’de başarı yüzde 97
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

hurfikir.com.tr Güncel bilgi ve dökümanlar, haber, resim galerisi, bilgi bankası sosyal portal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!